New logo sm
banners4.jpg

Γενικές Ανακοινώσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στο ΦΡΑΓΜΑ ΤΑΥΡΩΠΟΥ

Ο Γεωτεχνικός τομέας οργανώνει μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στις 8 Ιουνίου 2022 με το λεωφορείο του Π.Θ. στο Φράγμα Ταυρωπού (Λίμνη Πλαστήρα). Η αναχώρηση θα γίνει στις 8:00 π.μ. από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Η διαδρομή είναι Βόλος, Λάρισα, Μητρόπολη Καρδίτσας (όπου θα γίνει επίσκεψη στον ΥΗ σταθμό της ΔΕΗ) και επίσκεψη στο φράγμα Ταυρωπού. Επιστροφή στον Βόλο στις 5:30 μμ.

Το λεωφορείο του ΠΘ έχει χωρητικότητα 30 θέσεις. Πέραν των φοιτητών του Γεωτεχνικού και Υδραυλικού τομέα που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, είναι ευπρόσδεκτοι και φοιτητές του Δομοστατικού και Συγκοινωνιακού τομέα και του Μεταπτυχιακού. Όσοι ενδιαφέρονται (και δεν έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή) παρακαλούνται να στείλουν ένα email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου και ώρα 9:15-10:45 π.μ. στην Αίθουσα Α4 θα γίνει μία παρουσίαση του φράγματος για ενημέρωση όσων θα συμμετάσχουν στην επίσκεψη (επισυνάπτεται η περίληψη).

image001

Τοξωτό φράγμα διπλής καμπυλότητας Ταυρωπού

Language

Επιλογές