New logo sm
banners5.jpg

Γενικές Ανακοινώσεις

Στα πλαίσια του πρόγραμματος Erasmus+ το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Παν. Θεσσαλίας συνδιοργανώνει με το Universita' degli Studi di Napoli Federico II (Νάπολη, Ιταλία), και το Universidad de Granada (Γρανάδα, Ισπανία) ένα Blended Intensive Program (BIP). Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν πέντε (5) μεταπτυχιακοί/διδακτορικοί φοιτητές/ριες του Τμ. Πολιτικών Μηχανικών και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στη Νάπολη (03-10 Ιουλίου 2024). Επισυνάπτεται το ενδεικτικό πρόγραμμα με τους προσκεκλημένους εισηγητές και τις επιστημονικές ομάδες των συνδιοργανωτών.

To BIP παρέχει 3 ECTS και αναγνωρίζεται ως επιπλέον δράση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «ΜΠΣ Πρόληψη, διαχείριση και αποκατάσταση επιπτώσεων των φυσικών καταστροφών και της κλιματικής αλλαγής στο δομημένο περιβάλλον» και του προγράμματος διδακτορικών σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.

Η συμμετοχή των φοιτητών ενισχύεται οικονομικά από το πρόγραμμα Erasmus.

Ενημερωτική συνάντηση με τον κ. Βασιλειάδη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03-04-2024 και ώρα 15.00 (και θα επαναληφθεί και την Πέμπτη  04-04-2023 και ώρα 18.00 ) πριν από το προγραμματισμένο ωρολόγιο πρόγραμμα  των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ΜΠΣ του Τμήματος.


Επιλογή φοιτητών / φοιτητριών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο BIP πρέπει να στείλουν ένα email εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι την Τρίτη 9/4/2024 στον κ. Βασιλειάδη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  όπου θα επισυνάψουν τα εξής:

  1. Αναλυτική βαθμολογία προπτυχιακού προγράμματος σπουδών
  2. Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπου θα αναφέρουν αν έχουν ασχοληθεί με ακραία υδρολογικά φαινόμενα


Κριτήρια επιλογής:

H ενασχόληση με σχετικά θέματα (διπλωματική

Language

Επιλογές