Ανακοινώσεις Σπουδών

Έως την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 οι φοιτητές/τριες του Τομέα Δομοστατικής, μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους για το θέμα της διπλωματικής εργασίας που επιθυμούν να εκπονήσουν. Μπορείτε να βρείτε εδώ την αίτηση εκπόνησης διπλωματικών εργασιών (Office365 Form - απαιτείται είσοδος με το λογαριασμό username@ο365.uth.gr, όπου username είναι το Όνομα Χρήστη, από τον ιδρυματικό λογαριασμό σας)

Για την έναρξη εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας, ο/η φοιτητής/τρια οφείλει να έχει εξεταστεί επιτυχώς σε μαθήματα που αντιστοιχούν συνολικά σε τουλάχιστον 210 πιστωτικές μονάδες (ECTS).


Η ανάθεση των διπλωματικών εργασιών θα γίνει από επιτροπή των διδασκόντων του Τομέα, μετά από εισηγήσεις των επιβλεπόντων των εργασιών, το αργότερο μέχρι τα τέλη Απριλίου. Για την επιλογή θα ληφθούν υπόψη οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα συναφή μαθήματα, οι ειδικότερες ικανότητές τους σε σχέση με τις απαιτήσεις του θέματος της διπλωματικής εργασίας, οι προοπτικές για περαιτέρω ερευνητική δραστηριότητα, κλπ.

Σημειώσεις
* Η ανακοίνωση αφορά φοιτητές/τριες που  δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει την εκπόνηση της  διπλωματικής εργασίας και έχουν σκοπό να την παραδώσουν κατά τις επόμενες εξεταστικές περιόδους.
 * Φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τον πενταετή κύκλο σπουδών και έχουν ήδη ξεκινήσει εκπόνηση διπλωματικής εργασίας με απευθείας συνεννοήσεις με διδάσκοντες, καλούνται να υποβάλουν την αίτηση εντός της παραπάνω προθεσμίας, δηλώνοντας το θέμα της διπλωματικής  εργασίας και τον επιβλέποντα.
 * Η προθεσμία θα τηρηθεί αυστηρά. Δεν θα δοθεί παράταση για την υποβολή των δηλώσεων. Δεν θα γίνει δεκτή για παρουσίαση/βαθμολόγηση διπλωματικής εργασίας για την οποία δεν θα έχει υποβληθεί δήλωση σύμφωνα με την παρούσα ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022

Θέματα διπλωματικών εργασιών δομοστατικού τομέα ακαδημαϊκού έτους 2021-2022
Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να εκπονήσουν την διπλωματική τους εργασία στον τομέα δομοστατικής πρέπει μαζί με την αίτηση (στην οποία θα εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους επιλέγοντας με σειρά προτίμησης πέντε (5) θέματα από λίστα με χρήση του α/α) να υποβάλλουν και πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας.