Γενικές Ανακοινώσεις

Σας γνωρίζουμε ότι οι Αιτήσεις για δωρεάν σίτιση, ακαδ. έτους 2015-2016, υποβάλλονται από 31 Αυγούστου 2015 έως και την 30 Οκτωβρίου 2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ως εξής:

Οι φοιτητές των Τμημάτων που εδρεύουν στην πόλη του Βόλου στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας Αργοναυτών και Φιλελλήνων, Βόλος (κτίριο Παπαστράτου, 1ος όροφος).

Οι φοιτητές των Τμημάτων που εδρεύουν στην πόλη της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Λαμίας στις Γραμματείες των Τμημάτων τους.

    • Οι πρωτοετείς φοιτητές Ειδικών Κατηγοριών (Αθλητές, Αλλοδαποί, φοιτητές τέκνα Ομογενών, τέκνα Ελλήνων του Εξωτερικού κ.λπ.), οι φοιτητές από μεταφορά  θέσης, οι φοιτητές με προγράμματα ανταλλαγών (ERASMUS κ.λπ.) καθώς και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές (Π.Μ.Σ., υποψήφιοι διδάκτορες), θα υποβάλλουν την αίτηση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία εγγραφής τους στο Τμήμα.

Επισημαίνεται ότι, μετά τη λήξη των παραπάνω προθεσμιών, δεν θα είναι πλέον δυνατή η κατάθεση αιτήσεων.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι οι οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που  έχουν ενεργοποιηθεί από τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας για παροχή δωρεάν σίτισης, για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, θα ισχύουν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Στον ιστότοποhttp://www.uth.gr/students/student-welfareτου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχουναναρτηθεί οι Παροχές Φοιτητικής Μέριμνας, ακαδ. έτους 2014-2015.

Όρια ετήσιου εισοδήματος φορολογικού έτους 2014 (Εισοδήματα 2014) γαι άμεση χορήγηση δωρεάν σίτισης
Όρια εισοδήματος φορολογικού έτους 2014 (Εισοδήματα 2014) για υποβολή αίτησης χορήγησης δωρεάν σίτισης


Το Εβδομαδιαίο προγραμμα σίτισης των φοιτητών του Π.Θ. αναρτάται, κάθε εβδομάδα, στον ιστότοπο του Π.θ.: 

http://www.uth.gr/students/student-welfare/programma-sitisis

Οι μη δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές και όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας μπορούν να σιτίζονται στα Φοιτητικά Εστιατόρια, καταβάλλοντας το ποσό των 2,80 € ανά ημέρα. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται πρωϊνό, μεσημεριανό και βραδινό.